Beauté Pacifique Paradoxe ādas kopšanas līnija tikusi papildināta ar 2 jauniem produktiem

Beauté Pacifique Paradoxe ādas kopšanas līnija tikusi papildināta ar 2 jauniem produktiem

Iepazīstot kosmētikas produktu sastāvdaļas: A-vitamīna esteri Reading Beauté Pacifique Paradoxe ādas kopšanas līnija tikusi papildināta ar 2 jauniem produktiem 2 minutes Next Blogeru TOP 2018 iekļūst Beaute Pacifique Super 3 Booster un Defy Damage Skin repair serums

Beauté Pacifique Paradoxe ādas kopšanas līnijas produktu radīšanā izmanto patentētu tehnoloģiju, izmantojot pašu iegūtu Čīles vīnogu kauliņu ekstraktu, un lielā koncentrācijā iegūstot augstas iedarbības Antioksidantus –Procianidīnu un Resveratrolu, kas efektīvi mazina novecošanās pazīmes un saules radītos ādas struktūras bojājumus. Lai sastāvdaļas varētu efektīvi uzsūkties līdz ādas dziļākajiem slāņiem, tās ir iekapsulētas Skvalāna eļļas kapsulās, kas palīdz uzturēt ādu jauneklīgu un veselīgu ilgāk. Skvalāna (squalane) eļļa ir identiska ādā jau esošajām eļļām, tāpēc krēmam piemīt ne tikai labas uzsūkšanās spējas, bet tas ir arī lielisks līdzeklis, lai uzturētu ādu jauneklīgi gludu.

 

Līdz šim Paradoxe līnijā zīmolam Beauté Pacifique bija serums, dienas krēms un ķermeņa eļļa. Visi šie produkti ir ļoti ieteicami cilvēkiem ar apsārtušu, jūtīgu vai kuperozu ādu. Visi no šiem produktiem tikuši ļoti augstu novērtēti gan no ārstiem, labākajiem vizāžistiem, un pats galvenais - no ikdienas lietotājiem.

 

Decembrī arī Latvijā beidzot ierodas Paradoxe sērijas jaunais nakts krēms un acu krēms. Abus šos produktus jau augstu novērtējuši Dānijas populārā žurnāla "Costumes" lasītāji, kas abus šos produktus atzinuši par labākajiem, katru savā kategorijā, attiecīgi: Labākais acu krēms - Paradoxe Anti-Age Eye Creme, bet Labākais nakts krēms - Paradoxe Anti-Age Night Creme.

Paredzam šiem jaunajiem produktiem spožu nākotni arī Baltijas valstīs, jo pirmo paraudziņu ieguvēji jau paspējuši sniegt perfektas atsauksmes..