A vitamīns kosmētikā un retinola ietekme uz ādu

A vitamīns kosmētikā un retinola ietekme uz ādu

Apskatam vienu no augstākās iedarbības atjaunojošās kosmētkas sastāvdaļām - A vitamīns. Retinols un A-vitamīna esteri ir divas zināmākās A vitamīna formas, par kurām vairāk šajā rakstā.

Kas ir pigmentācijas plankumi un kā tos efektīvi mazināt! Reading A vitamīns kosmētikā un retinola ietekme uz ādu 5 minutes Next Ādas sagatavošana pavasarim

Apskatam vienu no augstākās iedarbības atjaunojošās kosmētkas sastāvdaļām - A vitamīns. Retinols un A-vitamīna esteri ir divas zināmākās A vitamīna formas, par kurām vairāk šajā rakstā.

 

Āda ir cilvēka lielākais orgāns un ādas veselībai ir nepieciešams pievērst vairāk uzmanību. Bieži tiek uzskatīts, ka pietiek tikai ar tādu ādas kopšanu, kas liek ādai izskatīties vizuāli labi. Tomēr nepieciešams ir rūpēties par ādu tā, lai tā būtu vesela, spēcīga un aizsargāta no brīvajiem radikāļiem, tai skaitā, saņemtajiem no vides piesārņojuma, saules iedarbības un smēķēšanas.  

 

Mūsu āda ikdienā tiek pakļauta daudz dažādiem ārējiem faktoriem. Tādi faktori, kā gaisa piesārņojums un saules kaitīgais starojums bojā ādas kolagēna struktūru, un tādēļ āda zaudē arī elastīnu kā rezultātā strauji mazinās ādas elasticitāte. Savukārt ādas elasticitātes mazināšanās noved pie mīmikas līnijām un grumbu veidošanās. Grumbas, nevienmērīga ādas virsma un ādas tonis ir sekas kolagēna un elastīna bojāšanai no saules, smēķēšanas, gaisa piesārņojuma, un citiem ārējiem faktoriem.

 

A vitamīns ir viena no svarīgākajām kosmētikas sastāvdaļām, kuras pareiza formulēšana krēmā, ļoti efektīvi palīdz ierobežot un mazināt grumbu veidošanos. Tā pat arī A vitamīns ļoti labi palīdz gadījumos, kad ir problemātiska āda un akne. Tomēr ir dažāda veida A vitamīna formas. Vairākas A vitamīna formas padara ādu plānu un gaismas jūtīgu. Tomēr ir arī tādas A vitamīna formas, kā A vitamīna esteri, kas stiprina un atjauno ādu, kā arī ievērojami paaugsitna ādas aizsargspējas no kaitīgajiem ārējiem faktoriem. 

 

Pareizi formulējot A vitamīna esterus krēma sastāvā var tikt panākts rezultāts, kad A vitamīna esteris pārvēršas retinola formā, tikai nokļūstot dziļi ādas dermā, kur pateicoties ādas dabīgajiem bioloģiskajiem procesiem, A vitamīna esteri pārvēršas A vitamīna formā, kas tiek atpazīta kā retinols. Šādai A vitamīna izmantošanas metodei ir iespējams izvairīties no nevēlamām A vitamīna blaknēm, kas izpaužās, ja Retinols tiek lietots uz ādas virskārtas - epidermas. Retinola iedarbība uz ādas epidermas, padara ādu plānu un jūtīgu.

 

Beaute Pacifique krēmos tiek izmantotas divas A vitamīna formas: Retinyl Palmitate un Retinyl Acetate. Abas ir A vitamīna esteru formas un ir maigākas pret cilvēka ādu, tomēr tās ir aktīvas un ļoti efektīvi mazina ādas bojājumus, kurus radījuši brīvie radikāļi. Beaute Pacifique A vitamīna esteru krēmi palīdz ādai pašai atjaunot bojātās kolagēna šķiedras, nostiprināt ādu un padarīt katra ādu jaunāku.

 

Beaute Pacifique A vitamīna esteru krēmi ir aktīvi un tādēļ vienmēr iesakam pirmās divas nedēļas tos lietot katru otro dienu. Šādā veidā āda tiek pakāpeniski pieradināta pie krēmu aktīvās iedarbības un tiek novērsta nelielā varbūtība, ka uz ādas virsmas ir īslaicīgi redzami nelieli apsārtumi. Pēc 2 nedēļām, jūsu Beaute Pacifique A vitamīna krēms ir jālieto katru dienu. 

Kādēļ Beaute Pacifique A-vitamīna krēmus jālieto vakaros?

Nakts laikā, kamēr cilvēks guļ, āda, kā arī viss cilvēka organisms atjaunojās, un tieši tādēļ āda vislabāk uzņem un izmanto visas Beaute Pacifique A-vitamīna krēmu aktīvās sastāvdaļas

 

Zemāk piedāvājam apskatīt četrus populārākos Beaute Pacifique A-vitamīna krēmus:

 

Beauté Pacifique Super3 Booster

Atjaunojošs A-vitamīnu nakts būsteris, 50 - 100 ml

Beauté Pacifique Super 3 Booster ir viens no šā brīža visefektīvākajiem pretnovecošanās (Anti Aging) produktiem ar izteikti atjaunojošu un ādas taukošanās mazinošu iedarbību. Īsā laikā atjauno zudušo dermas kolagēnu struktūru. 3 mēnešu laikā ādas virsma kļūst līdz pat 80% stiprāka. Regulē sebumu - mazina ādas tukošanos, sašaurina poras un darbojas anti-bakteriāli. Īpaši ieteicams kombinētai ādai, taukainai ādai un viegli problemātiskai ādai.

50 ml tūbiņa eur 70,-
Lasīt vairāk par produktu

 

 

Beauté Pacifique Crème Métamorphique

Atjaunojošs A-vitamīnu nakts krēms - Normālai ādai, 50 / 115 ml

Beauté Pacifique Crème Métamorphique ir neatņemams ikdienas ādas kopšanas līdzeklis visiem pēc 25 gadu vecuma, kuri vēlas samazināt novecošanās pazīmes un iegūt veselu ādu. Crème Métamorphique sniedz ādai divu veidu stabilas formas A vitamīnu esterus, kas ar patentētu aktīvo sastāvdaļu piegādes metodi paši spēj nokļūt ādas dziļākajos slāņos un īsā laikā atjaunot zudušo ādas kolagēnu struktūru.

50 ml burciņa eur 70,-
Lasīt vairāk par produktu

 

 

Beauté Pacifique Masculinity Anti-age creme, 50 ml

Atjaunojošs krēms vīriešiem

Beauté Pacifique Masculinity Anti-age creme ir spēcīgas iedarbības A-vitamīna krēms vīriešiem, kas efektīvi stiprina sejas un kakla ādu. Šis gudrais krēms gan atjauno ādu, gan mazina tās taukošanos un darbojas anti-bakteriāli. Paaugstinās ādas spējas aizsargāties no vides kaitīgās ietekmes.

100 ml tūbiņa eur 59,-
Lasīt vairāk par produktu

 

 

Clinical Super3 Booster

Īpaši spēcīgas iedarbības A-vitamīnu esteru krēms, 50 / 100 ml


Beauté Pacifique Clinical Super3 Booster ir spēcīgākais atjaunojošais krēms, ar lielāko A vitamīna esteru koncentrāciju, tomēr tas ir saudzīgs un ļoti efektīvi atjauno ādu un ierobežo turpmāku ādas bojājumu veidošanos. Rezultātā tiek iegūta vienmērīgāka ādas virsma ar skaidri redzamu atjaunošanos un dziļiem strukturāliem uzlabojumiem. Īpaši ieteicams taukainai ādai, problemātiskai ādai, saules bojātai un novecojušai ādai, Iekaisušai ādai un aknei.

50 ml tūbiņa eur 85,-
Lasīt vairāk par produktu